ouders -- Scouting Haagse Hout - Alle Ouders

Over ouders

Dit is de Scouting Haagse Hout - Alle Ouders maillijst. Toegankelijk voor alle ouders van leden van Scouting Haagse Hout.

Aanmelden bij ouders

Om u aan te melden bij ouders vult u onderstaand formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal de lijstmoderator uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van de moderator krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

Uw e-mailadres:
    Uw naam (optioneel):
    U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.
    Kies een wachtwoord:
    Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:
Afmelden van ouders of uw instellingen bekijken of wijzigen

Om u af te melden van ouders, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres

ouders wordt beheerd door ouders-owner at scoutinghaagsehout.nl
ouders beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op scoutinghaagsehout.nl

Delivered by Mailman
version 2.1.27